Autogereedschap Amsterdam

AutoTechnica BV
4.7
Gebaseerd op 261 recensies
powered by Google
js_loader

RUIM ASSORTIMENT VOOR ALLES OP EN AAN DE AUTO

Voor een zeer ruim assortiment aan autogereedschap in Amsterdam gaat u naar Autotechnica. Groothandel voor dealer, garage en particulier: Autotechnica vindt u aan de Computerweg in Amsterdam. Meer precies: aan de IJkant van de S118 in Amsterdam-Noord. Voor dealers en garagehouders hebben wij een snelle koeriersdienst. Op doordeweekse dagen heeft u dan de voorraad artikelen binnen anderhalf uur bij u in de werkplaats. Dit geldt voor de gehele regio Amsterdam. Aangezien steeds meer garages ook op zaterdagen de werkplaats open hebben, is er ook op zaterdag een bezorgdienst. Op de zaterdag is onze koerier hooguit een half uurtje later op locatie in de regio Amsterdam. Bent u particulier? Dan kunt u langskomen in de winkel. Deze is zes dagen in de week voor u geopend. Zoekt u een specifiek stuk autogereedschap? Bel ons dan eerst om navraag te doen over de voorraad. U kunt ons vragen om het desbetreffende stuk gereedschap voor u te reserveren.

AUTOGEREEDSCHAP IN AMSTERDAM EN MEER

Bij Autotechnica in Amsterdam beperken we ons niet tot het leveren van autogereedschap. U gaat ook naar onze winkel voor automaterialen, onderdelen, banden, velgen, kentekenplaten en beschermingsmiddelen. Ook daarin vindt u namelijk bij Autotechnica ruime mogelijkheden. Wij bestaan inmiddels al ruim 67 jaar. In die tijd is er veel veranderd. Wij zijn met deze veranderingen mee gegaan. Daarom vindt u bij ons altijd een ruim en modern aanbod. Hiermee kunt u met ieder merk auto uit de voeten. Of het nou om een onderdeel, een beschermingsmiddel of speciaal soort bitje gaat; Autotechnica heeft het voor u!

AUTOTECHNICA VOORDELEN

  • Al ruim 70 jaar een begrip in de regio groot Amsterdam
  • Brede en diepe voorraad van A-merken
  • Meerdaagse bezorging en marktgerichte prijzen
  • Ruime vakkennis en ervaring bij alle medewerkers

VOORBEELDEN VAN AUTOGEREEDSCHAP BIJ AUTOTECHNICA

U kunt bij Autotechnica in Amsterdam terecht voor veel verschillende soorten autogereedschap. In ons assortiment bevinden zich bijvoorbeeld:

  • Airco gereedschap
  • Doppen & doppensets
  • Gereedschapskoffers
  • Starthulp gereedschap
  • Hefbruggen

Het gaat hier slechts om een korte samenvatting. Wilt u weten of we de door u benodigde meetgereedschappen, compressoren of speciaal diesel gereedschap op voorraad hebben? Bel of mail ons dan voor informatie over uw soort gewenst autogereedschap.

CONTACT OPNEMEN MET AUTOTECHNICA VOOR AUTOGEREEDSCHAP IN AMSTERDAM

Autotechnica stelt alles in het werk om u als klant tevredenheid te bieden. Heeft u een vraag voor ons? Een specifiek stuk gereedschap of onderdeel nodig? Bel ons dan op telefoonnummer +31 20 493 6262. Ons e-mailadres verkoop@autotechnica.nl kunt u gebruiken voor online communicatie. Voor een razendsnelle levering van autogereedschap in Amsterdam gaat u naar Autotechnica.

Diensten

AUTOMATERIALEN

Autotechnica voert een uitgebreid pakket autoonderdelen waaronder slijtagedelen zoals; remblokken, remschijven, multiriemen, frictiesets, schokdempers, bougies, autobanden etc.

KENTEKENPLATEN

Autotechnica is leverancier van alle soorten en maten kentekenplaten. Bij het bestellen van kentekenplaten is altijd een geldig legitimatiebewijs en kentekenbewijs vereist.

GARAGE APPARATUUR

Autotechnica is ook uw partner voor het inrichten van uw werkplaats en magazijn. Voor elke klus, werkomgeving of specialisme zijn wij in staat om ‘passend’ gereedschap op maat te leveren.