BMW onderdelen Amsterdam

AutoTechnica BV
4.7
Gebaseerd op 235 recensies
powered by Google
js_loader

BIJ AUTOTECHNICA VINDT U ALLES VOOR DE AUTO

Wilt u gebruik maken van het beste en voordeligste aanbod in BMW onderdelen in Amsterdam? Bij groothandel Autotechnica vindt u de onderdelen in Amsterdam waar u naar op zoek bent. Al meer dan zestig jaar weten garagisten en dealers de weg naar ons te vinden. Niet alleen voor BMW onderdelen, maar ook voor onderdelen van andere automerken. Onze zakelijke klanten kunnen gebruik maken van de super snelle bezorgservice. Onze koeriers zijn zes dagen in de week onderweg in Amsterdam en omgeving. De levering van BMW onderdelen (en de materialen voor andere merken) kunt op op de reguliere werkdagen verwachten binnen anderhalf uur na het plaatsen van uw bestelling. Bent u bijvoorbeeld net met een BMW aan het werk? Moet er aan de BMW een onderdeel vervangen worden? Dan is het natuurlijk wel zo prettig dat u dit onderdeel voor de BMW ook snel ter beschikking heeft. Autotechnica zorgt daarvoor! Zo stellen wij onze zakelijke klanten mede in staat om optimale service aan hun eigen klanten te verlenen.

VOOR ONDERDELEN IN AMSTERDAM KUNT U OOK ALS PARTICULIER TERECHT

We zijn niet alleen zakelijke klanten van dienst. U kunt als particulier ook gewoon terecht in onze winkel in Amsterdam-Noord. Deze vindt u tussen de S118 en het IJ aan de Computerweg. Vindt het onderdeel voor uw auto waar u vervanging voor zocht. Of bestel bijvoorbeeld kentekenplaten, omdat deze beschadigd zijn. Nieuwe banden nodig? Ook in deze productgroep vindt u een uitgebreid aanbod. Winterbanden, reguliere banden en all weather banden? U vindt ze bij Autotechnica. Net als die apparatuur die u goed kunt gebruiken bij het onderhoud aan uw auto. Reken ook als particuliere klant op onze ouderwetse service in een moderne verpakking. Autotechnica is uw specialist in auto-onderdelen. Een zeer complete voorraad van alle bekende automerken.

AUTOTECHNICA VOORDELEN

  • Al ruim 70 jaar een begrip in de regio groot Amsterdam
  • Brede en diepe voorraad van A-merken
  • Meerdaagse bezorging en marktgerichte prijzen
  • Ruime vakkennis en ervaring bij alle medewerkers

EEN KLEINE GREEP UIT ONS AANBOD

Autotechnica is uw specialist als het gaat om de volgende producten:

  • Auto-onderdelen en materialen
  • Autogereedschap
  • Apparatuur voor in de werkplaats
  • Kentekenplaten
  • Beschermende middelen en technische gassen

BMW ONDERDELEN IN AMSTERDAM SNEL GELEVERD DOOR AUTOTECHNICA

Voor informatie over de mogelijkheden met uw BMW of andere automerk kunt u bellen met Autotechnica op telefoonnummer +31 20 493 6262. E-mailadres verkoop@autotechnica.nl kunt u ook gebruiken voor informatieaanvragen en het plaatsen van bestellingen. Autotechnica Amsterdam? Al meer dan 67 jaar hét adres voor onderdelen. Zoals BMW onderdelen in Amsterdam.

Diensten

AUTOMATERIALEN

Autotechnica voert een uitgebreid pakket autoonderdelen waaronder slijtagedelen zoals; remblokken, remschijven, multiriemen, frictiesets, schokdempers, bougies, autobanden etc.

KENTEKENPLATEN

Autotechnica is leverancier van alle soorten en maten kentekenplaten. Bij het bestellen van kentekenplaten is altijd een geldig legitimatiebewijs en kentekenbewijs vereist.

GARAGE APPARATUUR

Autotechnica is ook uw partner voor het inrichten van uw werkplaats en magazijn. Voor elke klus, werkomgeving of specialisme zijn wij in staat om ‘passend’ gereedschap op maat te leveren.