Citroën onderdelen Amsterdam

AutoTechnica BV
4.7
Gebaseerd op 261 recensies
powered by Google
js_loader

ALLES VOOR UW AUTO BIJ DE GROOTHANDEL IN DE HOOFDSTAD

Citroën onderdelen nodig in Amsterdam en regio? Dan gaat u naar de groothandel met ruim zestig jaar ervaring. Een ruim assortiment in Citroën onderdelen en van andere automerken vindt u bij Autotechnica. Wij zijn dé specialist in Citroën onderdelen, andere Franse merken en nog veel meer bekende merken in Amsterdam en omgeving. Wij mogen honderden autodealers en garagehouders tot onze vaste klantenkring rekenen. Zij doen een beroep op Autotechnica, omdat wij zorgen voor een snelle en voordelige levering. Uw Citroën in Amsterdam bijvoorbeeld. Als er ooit een onderdeel aan vervangen is, dan is de kans groot dat deze een van de onderdelen van Autotechnica gemonteerd heeft. In het kader van onze service aan garages en dealer werkplaatsen zijn wij razendsnel met een besteld onderdeel bij u op locatie. Dat duurt op zaterdag hooguit 2 uur. Doordeweeks zijn we zelfs nog een half uurtje sneller. Dat is toch een prettig idee als u bijvoorbeeld om een bepaald Citroën onderdeel in Amsterdam zit te springen?

ONDERDELEN VOOR UW AUTO RECHTSTREEKS VAN DE GROOTHANDEL

We staan niet alleen klaar voor onze zakelijke klanten. Ook als particulier kunt u bij ons in de winkel terecht. U vindt onze groothandel/winkel aan de Computerweg in Amsterdam-Noord. Vlakbij de S118 en het IJ kunt u bij Autotechnica terecht voor een zeer ruime sortering aan onderdelen voor uw Citroën of ander merk auto. Kom langs om navraag te doen of we uw gezochte onderdeel direct op voorraad hebben. Dat kunt u natuurlijk ook alvast telefonisch doen. Dan kunnen we eventueel het benodigde onderdeel tijdelijk voor u reserveren. Zo heeft u in elk geval de zekerheid dat u verder kunt met uw reparatie of vervanging.

AUTOTECHNICA VOORDELEN

  • Al ruim 70 jaar een begrip in de regio groot Amsterdam
  • Brede en diepe voorraad van A-merken
  • Meerdaagse bezorging en marktgerichte prijzen
  • Ruime vakkennis en ervaring bij alle medewerkers

VEEL KEUZE BINNEN HET AANBOD VAN AUTOTECHNICA IN AMSTERDAM

Vanuit onze dagelijkse ervaring weten we precies wat onze klanten zoeken en nodig hebben. Maak bijvoorbeeld gebruik van ons aanbod in:

  • Automaterialen
  • Kentekenplaten
  • Garage-apparatuur
  • Technische gassen
  • Beschermingsmiddelen

U mag bij ons altijd een ouderwets niveau aan service in een modern jasje verwachten.

KIES OOK VOOR AUTOTECHNICA VOOR CITROËN ONDERDELEN IN AMSTERDAM

Onderdelen nodig voor uw Citroën of een ander merk auto? Doe navraag over de mogelijkheden via groothandel Autotechnica. U kunt ons bellen op telefoonnummer +31 20 493 6262, Ons e-mailadres? verkoop@autotechnica.nl. Wij reageren dezelfde werkdag of uiterlijk een werkdag later. Voor een voordelig en ruim aanbod in Citroën onderdelen in Amsterdam gaat u naar Autotechnica.

Diensten

AUTOMATERIALEN

Autotechnica voert een uitgebreid pakket autoonderdelen waaronder slijtagedelen zoals; remblokken, remschijven, multiriemen, frictiesets, schokdempers, bougies, autobanden etc.

KENTEKENPLATEN

Autotechnica is leverancier van alle soorten en maten kentekenplaten. Bij het bestellen van kentekenplaten is altijd een geldig legitimatiebewijs en kentekenbewijs vereist.

GARAGE APPARATUUR

Autotechnica is ook uw partner voor het inrichten van uw werkplaats en magazijn. Voor elke klus, werkomgeving of specialisme zijn wij in staat om ‘passend’ gereedschap op maat te leveren.