Kentekenplaat bestellen Amsterdam

AutoTechnica BV
4.7
Gebaseerd op 235 recensies
powered by Google
js_loader

MEER DAN ZESTIG JAAR ERVARING MET ONDERDELEN VOOR UW AUTO

Wilt u een kentekenplaat bestellen in Amsterdam? Daarvoor gaat u naar Autotechnica aan de Computerweg. Als gemachtigde van uw klant in Amsterdam kunt u dit als dealer of garagehouder doen. In onze winkel in Amsterdam-Noord kunnen we u direct helpen. Een kentekenplaat bestellen is een fluitje van een cent als u aan alle formaliteiten heeft gedacht. We maken uw kentekenplaat in Amsterdam snel voor elkaar. We beschikken over professionele apparatuur en natuurlijk over goedkeuring door de RDW. De RDW is de instantie waar u mee te maken heeft als er iets met uw kentekenplaat of kentekenbewijs is. Maak het uw klanten eenvoudig en verleen service door namens hen de kentekenplaten te laten maken. Steeds vaker zien we dat onze klanten de oude kentekenplaten inleveren tegen mooiere kentekenplaten met opgelegde letters. Gunt u uw klant dit extraatje? Dan bent u al voor een paar tientjes klaar bij Autotechnica.

RECHTSTREEKS KENTEKENPLAAT BESTELLEN BIJ DE GROOTHANDEL

Autotechnica is er niet alleen voor zakelijke klanten. U kunt bij ons in Amsterdam ook gewoon terecht als particuliere klant. Heeft u bijvoorbeeld een kentekenplaat nodig? Wilt u niet naar de garage om dit te regelen? Kom dan langs in de winkel van Autotechnica. Als de formaliteiten in orde zijn, dan kunt u direct de plaat laten maken en meenemen.

AUTOTECHNICA VOORDELEN

  • Al ruim 70 jaar een begrip in de regio groot Amsterdam
  • Brede en diepe voorraad van A-merken
  • Meerdaagse bezorging en marktgerichte prijzen
  • Ruime vakkennis en ervaring bij alle medewerkers

WAAR MOET U AAN DENKEN BIJ BESTELLEN VAN EEN KENTEKENPLAAT IN AMSTERDAM?

Om ervoor te kunnen zorgen dat we uw kentekenplaten ook daadwerkelijk kunnen leveren zijn een aantal zaken belangrijk. Denk vooraf aan:

  • Het meenemen van uw legitimatiebewijs
  • Het meenemen van uw kentekenbewijs
  • Bij beschadiging: oude kentekenplaten meenemen
  • Opgelegde letters bestellen? Neem ook uw oude platen mee om in te leveren
  • Platen gestolen of verloren? Doe eerst aangifte bij de RDW

Helaas kunnen wij zonder goedkeuring van de RDW geen kentekenplaten voor u maken. Bent u uw kentekenbewijs en/of platen dus verloren of zijn deze gestolen? Dan zult u eerst moeten afwachten op de goedkeuring van uw aangifte bij de RDW. Voor een praktisch advies in dit soort situaties kunt u ons natuurlijk ook altijd even bellen.

DOE NAVRAAG OVER EEN KENTEKENPLAAT BESTELLEN IN AMSTERDAM

Wilt u eerst meer weten over de mogelijkheden? Of heeft u gewoon een vraag over wat u moet doen om een kentekenplaat te bestellen? Bel dan met Autotechnica op telefoonnummer +31 20 493 6262 of gebruik het e-mailadres verkoop@autotechnica.nl. Ga nu ook naar Autotechnica om uw kentekenplaat te bestellen in Amsterdam.

Diensten

AUTOMATERIALEN

Autotechnica voert een uitgebreid pakket autoonderdelen waaronder slijtagedelen zoals; remblokken, remschijven, multiriemen, frictiesets, schokdempers, bougies, autobanden etc.

KENTEKENPLATEN

Autotechnica is leverancier van alle soorten en maten kentekenplaten. Bij het bestellen van kentekenplaten is altijd een geldig legitimatiebewijs en kentekenbewijs vereist.

GARAGE APPARATUUR

Autotechnica is ook uw partner voor het inrichten van uw werkplaats en magazijn. Voor elke klus, werkomgeving of specialisme zijn wij in staat om ‘passend’ gereedschap op maat te leveren.