Kentekenplaat Amsterdam

AutoTechnica BV
4.7
Gebaseerd op 261 recensies
powered by Google
js_loader

OVER AUTOTECHNICA

Wilt u direct een nieuwe kentekenplaat in Amsterdam? Daarvoor gaat u in Amsterdam naar Autotechnica aan de Computerweg. Daar vindt u de winkel van Autotechnica. Hier kunnen we ook direct kentekenplaten maken. Wilt u dit als particulier laten doen? Dan kan dat ook. U hoeft bij onze groothandel in automaterialen, gereedschappen en beschermingsmiddelen namelijk niet per sé dealer of garagehouder te zijn. Wel raden wij aan om voor de montage van uw nieuwe kentekenplaten dit in overleg met uw garage te doen. Bij de montage is het namelijk belangrijk dat er vakkundig wordt gemonteerd. Uw garage zorgt ervoor dat de kentekenplaten veilig en vakkundig worden bevestigd. Inclusief de standaardmethode die het dieven minder gemakkelijk maakt om uw kentekenplaten mee te nemen. Wij leveren als groothandel al onze producten ook tegen een voordelig tarief aan particulieren. Bekijk de openingstijden van onze winkel in Amsterdam op de website. Voor garagehouders en dealers in en om Amsterdam hebben wij een supersnelle bezorgdienst.

NIEUWE AUTO? LIEVER OOK EEN NIEUWE KENTEKENPLAAT IN AMSTERDAM?

Heeft u net een andere auto aangeschaft? Bevalt de kentekenplaat u niet? Of is de kentekenplaat beschadigd? Dan is het natuurlijk wel zo mooi om te kiezen voor nieuwe kentekenplaten. Maakt u zich geen zorgen om de extra aanduiding met een 1, 2 of soms zelfs een 3 of een 4. Deze heeft u niet op uw nieuwe kentekenplaat. Tenminste, als u de oude kentekenplaten nog heeft en het kentekenbewijs op uw naam staat. Kom gewoon bij ons langs met uw kentekenbewijs, een legitimatiebewijs en uw oude kentekenplaat. Wij zorgen dan dat u binnenkort met nieuwe kentekenplaten bij ons de deur in Amsterdam weer uit loopt. Wij begrijpen de wens voor zo’n fraaie set nieuwe kentekenplaten maar al te goed. Bij een “nieuwe” auto wilt u immers dat alles zo perfect mogelijk is. We zien het trouwens ook vaak bij het vervangen van op zich prima kentekenplaten door exemplaren met opgelegde letters. Het maakt het geheel toch allemaal net even chiquer.

AUTOTECHNICA VOORDELEN

  • Al ruim 70 jaar een begrip in de regio groot Amsterdam
  • Brede en diepe voorraad van A-merken
  • Meerdaagse bezorging en marktgerichte prijzen
  • Ruime vakkennis en ervaring bij alle medewerkers

5 BELANGRIJKE KENMERKEN VAN AUTOTECHNICA IN AMSTERDAM

We benoemen graag nog eens nadrukkelijk 5 belangrijke redenen waarom u nou juist voor Autotechnica kiest voor uw kentekenplaat, auto-onderdelen en gereedschappen:

  • Tientallen jaren aan ervaring
  • Een ware specialist in alle soorten onderdelen voor de auto
  • Ouderwetse persoonlijke service
  • Uitgebreid assortiment voor alle merken auto’s
  • Professionele apparatuur voor het fabriceren van uw kentekenplaat

CONTACT OPNEMEN OVER UW KENTEKENPLAAT IN AMSTERDAM

Bellen kunt u Autotechnica op telefoonnummer +31 20 493 6262 en mailen via het e-mailadres verkoop@autotechnica.nl. Graag tot ziens voor een snelle levering. Bijvoorbeeld van uw kentekenplaat in Amsterdam.

Diensten

AUTOMATERIALEN

Autotechnica voert een uitgebreid pakket autoonderdelen waaronder slijtagedelen zoals; remblokken, remschijven, multiriemen, frictiesets, schokdempers, bougies, autobanden etc.

KENTEKENPLATEN

Autotechnica is leverancier van alle soorten en maten kentekenplaten. Bij het bestellen van kentekenplaten is altijd een geldig legitimatiebewijs en kentekenbewijs vereist.

GARAGE APPARATUUR

Autotechnica is ook uw partner voor het inrichten van uw werkplaats en magazijn. Voor elke klus, werkomgeving of specialisme zijn wij in staat om ‘passend’ gereedschap op maat te leveren.