Nummerplaat maken Amsterdam

AutoTechnica BV
4.7
Gebaseerd op 261 recensies
powered by Google
js_loader

UW SPECIALIST IN AUTO-ONDERDELEN EN KENTEKENPLATEN

Nummerplaat laten maken in Amsterdam? Kies voor de betrouwbare service en kwaliteit van groothandel Autotechnica voor uw nummerplaat in Amsterdam. Wij maken binnen een paar minuten uw nummerplaat in orde. Daarvoor beschikken we over een goedkeuring door de RDW. Uiteraard is onze apparatuur professioneel en ons personeel vakkundig. U kunt rekenen op een nummerplaat die aan de voorwaarden en de eisen van kwaliteit voldoet. Kentekenplaten maken is niet onze enige specialiteit. Autotechnica bestaat namelijk al meer dan zestig jaar en is specialist in Amsterdam en omgeving op het gebied van auto-onderdelen, gereedschappen en beschermingsmiddelen. U vindt bij ons een een ruime sortering aan producten die met de auto te maken hebben. Alle bekende automerken zijn bij ons vertegenwoordigd. Neem contact met ons op als u een bepaald product zoekt of een advies wilt over hetgeen u nodig heeft voor de auto.

EEN NUMMERPLAAT MAKEN VOOR PARTICULIEREN

U hoeft niet per sé dealer of garagehouder te zijn om bij onze groothandel in Amsterdam te kunnen kopen. Als particulier kunt u gewoon terecht in de winkel aan de Computerweg. Wilt u zelf uw kentekenplaten vervangen of opnieuw laten fabriceren? Dan kan dat gewoon! We adviseren overigens wel om voor de montage van kentekenplaten een garage in te schakelen. Hier beschikken ze altijd over het gereedschap en de montagemiddelen om te zorgen voor een veilige en diefstal voorkomende manier van montage.

AUTOTECHNICA VOORDELEN

  • Al ruim 70 jaar een begrip in de regio groot Amsterdam
  • Brede en diepe voorraad van A-merken
  • Meerdaagse bezorging en marktgerichte prijzen
  • Ruime vakkennis en ervaring bij alle medewerkers

NUMMERPLAAT LATEN MAKEN? NEEM DAN DIT MEE NAAR AUTOTECHNICA

Om uw nummerplaat in Amsterdam voor u te kunnen maken hebben wij een aantal zaken nodig. Neem dit mee naar onze winkel in Amsterdam om de nummer te laten maken:

  • Altijd een legitimatiebewijs
  • Het kentekenbewijs dat bij de nummerplaat hoort
  • Uw oude kentekenplaten
  • De RDW papieren bij verlies of diefstal
  • Uw pinpas of geld als u geen zakelijke rekening bij ons heeft

Zakelijke klanten kunnen er ook voor kiezen om de bestelling af te laten leveren met onze koeriersdienst. U heeft alleen een volmacht van uw klant nodig om de kentekenplaten door Autotechnica te laten maken.

LAAT AUTOTECHNICA UW NUMMERPLAAT MAKEN IN AMSTERDAM

Service, kwaliteit en garantie. Dat bieden we u bij Autotechnica. Bel voor informatie en een prijsopgave met telefoonnummer +31 20 493 6262. Uw vragen en bestellingen kunt u ook met een e-mail aan ons kenbaar maken. Gebruik hiervoor het e-mailadres verkoop@autotechnica.nl. Autotechnica is uw specialist in auto-onderdelen, gereedschappen en beschermingsmiddelen. Kies ook voor Autotechnica als u een nummerplaat wilt laten maken in Amsterdam.

Diensten

AUTOMATERIALEN

Autotechnica voert een uitgebreid pakket autoonderdelen waaronder slijtagedelen zoals; remblokken, remschijven, multiriemen, frictiesets, schokdempers, bougies, autobanden etc.

KENTEKENPLATEN

Autotechnica is leverancier van alle soorten en maten kentekenplaten. Bij het bestellen van kentekenplaten is altijd een geldig legitimatiebewijs en kentekenbewijs vereist.

GARAGE APPARATUUR

Autotechnica is ook uw partner voor het inrichten van uw werkplaats en magazijn. Voor elke klus, werkomgeving of specialisme zijn wij in staat om ‘passend’ gereedschap op maat te leveren.