Ruim assortiment auto-onderdelen. Snel geleverd

Zoekt u onderdelen voor de auto in Amsterdam? Dan gaat u naar de winkel van groothandel Autotechnica. Hier kunt u ook als particulier in Amsterdam voor onderdelen voor de auto terecht. Autotechnica is een bedrijf dat beschikt over meer dan zestig jaar aan ervaring. Wij zijn gevestigd aan de Computerweg in Amsterdam. Onderdelen in Amsterdam zijn via de winkel ook beschikbaar voor particulieren. Dat is natuurlijk erg gemakkelijk als u handig bent en onderdelen voor de auto nodig heeft waar u zelf mee aan het werk wilt. Heeft u snel iets nodig voor uw auto? Ga dan naar de winkel in Amsterdam-Noord of bel ons voor informatie over de beschikbaarheid van onderdelen. U vindt onze contactgegevens onderstaand.

Onderdelen in Amsterdam kopen voor dealer en garage

Vanuit kennis en ervaring gebruiken we een methode, waarbij u als garagehouder en dealer snel wordt geholpen. Wij bieden u namelijk de mogelijkheid om supersnel gebruik te kunnen maken van het onderdeel dat u nodig heeft voor de auto van uw klant. Maak gebruik van onze koeriersdienst. Op doordeweekse dagen zijn we binnen anderhalf uur na bestelling bij u op locatie. U kunt dan snel verder met de reparatie of vervanging. Zo maken wij het samen met u mogelijk om klanten optimaal van dienst te zijn. Wij hebben auto-onderdelen van alle grote merken direct op voorraad. In zeer uitzonderlijke gevallen is een artikel tijdelijk uitverkocht. In ons netwerk van leveranciers zoeken we dan naar de beste oplossing.

Waar kunt u zoal voor terecht bij Autotechnica?

Wij bieden u een ruim assortiment aan veel verschillende auto materialen en toebehoren. U gaat ook naar Autotechnica voor aanverwante producten. Denkt u hierbij aan:

  • Gereedschappen
  • Beschermingsmiddelen
  • Apparatuur voor de auto
  • Kentekenplaten
  • Automaterialen

Bel of mail ons als u meer wilt weten over de beschikbaarheid van de door u gezochte onderdelen of aanverwante producten. Wij staan u vakkundig te woord en zorgen voor een gericht advies.

Contact opnemen over onderdelen voor de auto in Amsterdam

Bel met telefoonnummer 020-4936262, e-mailadres verkoop@autotechnica.nl. U kunt ook direct langskomen in de winkel aan de Computerweg. Dit is in Amsterdam-Noord aan de IJkant van de S118. Wij zijn zes dagen in de week open. Wij zijn uw partner als het gaat om onderdelen auto in Amsterdam.