Opel onderdelen Amsterdam

AutoTechnica BV
4.7
Gebaseerd op 261 recensies
powered by Google
js_loader

VELE ERVARING EN GROOT ASSORTIMENT IN AUTO-ONDERDELEN

Opel onderdelen in Amsterdam nodig? Kies voor het ruimste en voordeligste aanbod van groothandel Autotechnica in Amsterdam. Wij zijn gevestigd met onze groothandel en winkel in Amsterdam-Noord. Dichtbij het IJ en langs de S118 vindt u onze vestiging aan de Computerweg. Wij zijn snel en ervaren. Inmiddels zijn we al meer dan 67 jaar actief als leverancier van alle merken onderdelen voor uw auto. Staat uw Opel in Amsterdam bij een garage? Is er een onderdeel defect van uw Opel en moet dit vervangen worden? Dan is de kans groot dat uw dealer of garagehouder ons belt voor een bestelling. Doordeweeks heeft hij het benodigde onderdeel dan binnen anderhalf uur op locatie in Amsterdam. Is uw auto gelukkig toch dezelfde dag nog gerepareerd!

OOK VOORDEEL VOOR U ALS PARTICULIER

Als particulier kunt u gewoon bij Autotechnica terecht. Onderdelen die u nodig heeft voor de reparatie aan uw auto zijn in ruime mate en tegen voordelige prijzen voorhanden. Banden vervangen? Geen probleem. Met onze prima kwaliteit banden die we u bieden tegen een voordelige prijs? Een onverwacht defect aan uw Opel dat u zelf kunt herstellen met de juiste onderdelen en gereedschappen? Laat het ons weten en wij zorgen voor de geschikte Opel onderdelen. Bent u aan het sleutelen met een oldtimer of heeft u nog een oudere auto van een inmiddels verdwenen merk? Laat ons weten wat u hiervoor nodig heeft. We hebben mogelijk het betreffende onderdeel nog op voorraad. Als specialisten vinden we het natuurlijk ook een mooie uitdaging om u te kunnen helpen met onderdelen die nog heel lastig te verkrijgen zijn. We zoeken met u mee of bieden een oplossing die ook passend is.

AUTOTECHNICA VOORDELEN

  • Al ruim 70 jaar een begrip in de regio groot Amsterdam
  • Brede en diepe voorraad van A-merken
  • Meerdaagse bezorging en marktgerichte prijzen
  • Ruime vakkennis en ervaring bij alle medewerkers

EEN AANTAL VEELGEVRAAGDE OPEL ONDERDELEN IN ONS ASSORTIMENT

We verkopen alle leverbare onderdelen van het merk Opel en andere merken. Een kleine greep uit ons aanbod:

  • Distributieriem/v-snaar
  • Waterpomp
  • Wiellagers
  • Remblokken en remschijven
  • Schokdempers en vering

Doet u zelf het onderhoud aan uw Opel in Amsterdam? Dan vindt u bij ons alles wat u nodig heeft. Doet u dit regelmatig? Dan is het aan te raden om ook eens te kijken naar de prijzen van onze gereedschappen. Veelvuldig huren van specialistisch gereedschap zal u uiteindelijk meer aan kosten opleveren. Kom gerust eens vrijblijvend in de winkel om te vragen naar de mogelijkheden.

CONTACT OPNEMEN OVER UW OPEL ONDERDELEN IN AMSTERDAM

Bel met telefoonnummer +31 20 493 6262, e-mailadres verkoop@autotechnica.nl. Wij zorgen voor een scherpe prijs en snelle levering van uw Opel onderdelen in Amsterdam en omgeving.

Diensten

AUTOMATERIALEN

Autotechnica voert een uitgebreid pakket autoonderdelen waaronder slijtagedelen zoals; remblokken, remschijven, multiriemen, frictiesets, schokdempers, bougies, autobanden etc.

KENTEKENPLATEN

Autotechnica is leverancier van alle soorten en maten kentekenplaten. Bij het bestellen van kentekenplaten is altijd een geldig legitimatiebewijs en kentekenbewijs vereist.

GARAGE APPARATUUR

Autotechnica is ook uw partner voor het inrichten van uw werkplaats en magazijn. Voor elke klus, werkomgeving of specialisme zijn wij in staat om ‘passend’ gereedschap op maat te leveren.