Over ons

AutoTechnica BV
4.7
Gebaseerd op 261 recensies
powered by Google
js_loader

WELKOM BIJ AUTOTECHNICA

Autotechnica is een traditionele professionele onafhankelijke groothandel waar de klant nog steeds koning is. Persoonlijk contact vinden wij belangrijk, bij ons wordt u snel geholpen en we weten wie u bent en wat u doet. Wij leveren alle auto-onderdelen, accessoires, gereedschap en garageapparatuur, beschikken over product- en vakkennis in alle automotive aftermarket specialisaties, zijn professioneel en flexibel, zeggen bijna nooit nee en proberen altijd het onderste uit de kan te halen

AUTOTECHNICA

Wij zijn Autotechnica en leveren alle denkbare auto-onderdelen, accessoires, gereedschap, garageapparatuur, kennis, informatie en service aan bedrijven en particulieren die auto’s onderhouden en repareren. Ons bedrijf is opgericht in 1953 en daarmee de langst bestaande traditionele grossier én een begrip in Amsterdam Noord. Ons deskundige en gepassioneerde team houdt van onderdelen en de benzine stroomt door onze aderen.

AUTOTECHNICA VOORDELEN

  • Al ruim 70 jaar een begrip in de regio groot Amsterdam
  • Brede en diepe voorraad van A-merken
  • Meerdaagse bezorging en marktgerichte prijzen
  • Ruime vakkennis en ervaring bij alle medewerkers
  • Gebruiksvriendelijke onderdelen-catalogus

MISSIE

Auto’s onderhouden en repareren is meer dan auto-onderdelen alleen, wij focussen op kwaliteit, service en ondersteuning. Onze missie is om de beste automaterialenzaak van groot Amsterdam te zijn. Met ons vakmanschap en complete pakket aan producten en diensten hebben wij alles binnen handbereik om de auto van uw klant in de allerbeste conditie en ze veilig en betrouwbaar op de weg te houden. Wij bieden u en uw klant een compleet mobiliteitspakket zodat er voor iedere uitdaging altijd en snel een passende oplossing is.

DIENSTEN

Auto’s veranderen snel en worden technisch steeds gecompliceerder. Het wagenpark in Nederland groeit nog steeds en het aandeel elektrische auto’s neemt toe. Wij zijn proactief en bieden oplossingen voor al uw vraagstukken. De monteur kan specifieke ( bijvoorbeeld F-gassen certificaat ) en algemene auto technische trainingen volgen via ons opleidingscentrum TECH360. Wilt u deel uitmaken van een garage-formule, ook dat kan allemaal via Autotechnica. De sterk groeiende formules Nexdrive, Auto Service Totaal, Autovakmeester en Carprof worden enorm gewaardeerd bij de deelnemers en haar klanten.

SERVICE

Als Precisium grossier is onze hoofdleverancier Alliance Automotive Trading, onderdeel van de Amerikaanse onderdelen gigant GPC. Daarnaast heeft Autotechnica meerdere leveranciers in binnen- en buitenland en heeft daardoor een onderscheidend assortiment. Ons grote magazijn van ruim 2000 vierkante meter is gevuld met een ruime voorraad van alle bekende originele onderdelenmerken alsmede ons eigen prijstechnisch alternatief NAPA met 3 jaar garantie.

Met 7 bezorgroutes van maandag tot en met vrijdag en 3 bezorgroutes op zaterdag grijpt u nagenoeg niet mis, daardoor kan er een perfecte service gegeven worden aan uw klant, de autobezitter!

Spoedritten, onderdelen bij een dealer ophalen, alles kan in overleg met Autotechnica.

TOT ZIENS

We vertrouwen erop u met onze website snel en duidelijk inzicht te hebben gegeven in Autotechnica B.V. Heeft u vragen of opmerkingen? We staan altijd voor u klaar om u advies te geven aan de balie, via e-mail of telefoon. Wij geloven in interactie met onze relaties en dat deze interactie u optimaal uw werk kunt laten doen. Wij proberen op deze manier ons steentje bij te dragen aan uw winstgevendheid en continuïteit. De koffie staat in ieder geval gratis voor u klaar!

CONTACTINFORMATIE

Autotechnica B.V.
Computerweg 55
1033 RH Amsterdam