Welkom bij Autotechnica

Autotechnica is een traditionele professionele onafhankelijke groothandel waar de klant nog steeds koning is. Persoonlijk contact vinden wij belangrijk, bij ons wordt u snel geholpen en we weten wie u bent en wat u doet. Wij leveren alle auto-onderdelen, accessoires, gereedschap en garageapparatuur, beschikken over product- en vakkennis in alle automotive aftermarket specialisaties, zijn professioneel en flexibel, zeggen bijna nooit nee en proberen altijd het onderste uit de kan te halen

Autotechnica

Wij zijn Autotechnica en leveren alle denkbare auto-onderdelen, accessoires, gereedschap, garageapparatuur, kennis, informatie en service aan bedrijven en particulieren die auto’s onderhouden en repareren. Ons bedrijf is opgericht in 1953 en daarmee de langst bestaande traditionele grossier én een begrip in Amsterdam Noord. Ons deskundige en gepassioneerde team houden van onderdelen en de benzine stroomt door onze aderen.

Je kunt hier ook alleen een kop koffie komen drinken

Missie

Auto’s onderhouden en repareren is meer dan auto-onderdelen alleen, wij focussen op kwaliteit, service en ondersteuning. Onze missie is om de beste automaterialenzaak van groot Amsterdam te zijn. Met ons vakmanschap en complete pakket aan producten en diensten hebben wij alles binnen handbereik om de auto van uw klant in de allerbeste conditie en ze veilig en betrouwbaar op de weg te houden. Wij bieden u en uw klant een compleet mobiliteitspakket zodat er voor iedere uitdaging altijd en snel een passende oplossing is.

Diensten

Auto’s veranderen snel en worden technisch steeds complexer. Wij zijn proactief en bieden oplossingen voor uw vraagstukken. De monteur kan bij ons in huis merk-specifieke en algemene autotechnische trainingen volgen. De trainingen worden gegeven door gespecialiseerde en gecertificeerde opleidingsinstituten en toeleveranciers. Ook voor accessoires, nieuw handgereedschap of nieuwe werkplaatsequipment bent u bij ons welkom. Bespreek uw wensen met ons en wij denken met u mee over een passende implementatie.

Mensen komen hier graag

Service

Onze inkoop is gebundeld bij GroupAuto International. Met ruim 1500 grossiers word er 5 miljard aan onderdelen omgezet, zo kunnen wij de onderdelen voor een competitieve prijs aanbieden. Wij hebben 2.000 vierkante meter opslagruimte en alle bekende originele kwaliteit onderdelen en prijstechnische alternatieven met vier jaar garantie op voorraad. Als u geen tijd heeft om naar ons toe te komen, leveren we uw bestelling bij u af. Met ons voertuigvolgsysteem weten we waar onze chauffeur is zodat we u precies kunnen vertellen hoe laat uw onderdeel er is. Ook kunnen we flexibel bijsturen als er van de route afgeweken moet worden.

Tot ziens

We vertrouwen erop u met onze website snel en duidelijk inzicht te hebben gegeven in Autotechnica B.V. Heeft u vragen of opmerkingen? We staan altijd voor u klaar om u advies te geven aan de balie, via e-mail of telefoon. Wij geloven in interactie met onze relaties en dat deze interactie u optimaal uw werk kunt laten doen. Wij proberen op deze manier ons steentje bij te dragen aan uw winstgevendheid en continuïteit. De koffie staat in ieder geval gratis voor u klaar!

Contactinformatie

Autotechnica B.V.
Computerweg 55
1033 RH Amsterdam

    Direct contact

    Uw naam (*)

    Uw email (*)

    Telefoonnummer (*)

    Uw bericht