Saab onderdelen Amsterdam

AutoTechnica BV
4.7
Gebaseerd op 261 recensies
powered by Google
js_loader

AUTOTECHNICA: SINDS 1953 EEN BEGRIP IN DE HOOFDSTEDELIJKE REGIO

Op zoek naar een uitgebreid aanbod in Saab onderdelen in Amsterdam? Saab onderdelen vindt u bij Autotechnica in Amsterdam. Wij bestaan al meer dan zestig jaar en bieden u producten voor auto’s van alle bekende merken. Het onderhoud aan uw Saab in Amsterdam wordt wellicht door de dealer uitgevoerd. Moet een van de Saab onderdelen vervangen worden? Dan is de kans groot dat de onderdelen van Autotechnica komen. Saab producten zijn natuurlijk niet de enige producten die we verkopen. Ook voor alle andere bekende merken hebben we de materialen en gereedschappen in ons assortiment. Vanuit de vele jaren ervaring weten we precies wat de vaakst voorkomende problemen zijn. De onderdelen die vervangen moeten worden bij de reparatie vindt u bij ons. Bent u garagehouder en zoekt u voor de Saab in Amsterdam een bepaald onderdeel? Laat het ons weten, zodat wij u kunnen helpen met de oplossing. Bent u particulier en wilt u onderdelen kopen bij de groothandel? Lees dan snel verder.

GROOTHANDEL IN AUTO-ONDERDELEN VOOR DE PARTICULIER

Groothandel Autotechnica is er niet alleen voor de garagehouders en dealers. Natuurlijk, de koeriersdienst is er speciaal voor de garagehouders. Als particulier kunt u echter ook gewoon telefonisch of met een e-mail bij ons bestellen. U kunt langskomen in de winkel in Amsterdam (Noord) aan de Computerweg. We merken het zeker bij het merk Saab. Er zijn veel liefhebbers en een flink aantal daarvan mag graag zelf aan de auto sleutelen. Ook voor ons is dan dan plezierig dat we precies dat een onderdeel kunnen leveren waar de geliefde auto weer optimaal door functioneert.

AUTOTECHNICA VOORDELEN

  • Al ruim 70 jaar een begrip in de regio groot Amsterdam
  • Brede en diepe voorraad van A-merken
  • Meerdaagse bezorging en marktgerichte prijzen
  • Ruime vakkennis en ervaring bij alle medewerkers

VEEL KEUZE BIJ AUTOTECHNICA

Bij Autotechnica kunt u gewoon de winkel binnenlopen tijdens de openingstijden om onderdelen en gereedschap te kopen. U vindt bij ons onder meer:

  • Banden
  • Kentekenplaten
  • Gereedschap en specialistische apparatuur
  • Beschermingsmiddelen
  • Automaterialen

Reken op ons als het gaat om ervaring bij inkoop van hetgeen u nodig heeft voor uw auto. Voor het vinden van een oplossing voor een lastig verkrijgbaar artikel zit u bij ons ook goed. U kunt zich vast wel voorstellen dat we in de afgelopen ruim 67 jaar een groot netwerk hebben opgebouwd. Binnen dit netwerk zijn er altijd wel mogelijkheden om aan precies dat ene onderdeel te komen waar u dringend om verlegen zit.

SAAB ONDERDELEN AMSTERDAM? U VINDT ZE BIJ AUTOTECHNICA

Bel met telefoonnummer +31 20 493 6262 voor informatie over de mogelijkheden. Ons e-mailadres verkoop@autotechnica.nl kunt u ook gebruiken om uw vraag te stellen of een bestelling te plaatsen. Graag tot binnenkort. Bijvoorbeeld voor Saab onderdelen in Amsterdam.

Diensten

AUTOMATERIALEN

Autotechnica voert een uitgebreid pakket autoonderdelen waaronder slijtagedelen zoals; remblokken, remschijven, multiriemen, frictiesets, schokdempers, bougies, autobanden etc.

KENTEKENPLATEN

Autotechnica is leverancier van alle soorten en maten kentekenplaten. Bij het bestellen van kentekenplaten is altijd een geldig legitimatiebewijs en kentekenbewijs vereist.

GARAGE APPARATUUR

Autotechnica is ook uw partner voor het inrichten van uw werkplaats en magazijn. Voor elke klus, werkomgeving of specialisme zijn wij in staat om ‘passend’ gereedschap op maat te leveren.